1
Vote

Couple of bugs..

description

Here are some things I found, not sure if you are aware of:
-The search bar to the right of the text search does not work. Only when I click the button to the left I can search artists.
-Proxy Settings does not work, I recieve an error.
-If I don't add an image first, then click Image Type: and select something, I receive an error.
-When I hover over the search button it still says ToolStripButton1
-Clicking Window > Console does absolutely nothing.
-The Edit menu item has nothing on it. Expand or remove it?
 
On a positive note, I like the graphical feeling of the program, and just some things need to be cleaned up.
Also, the main goal of the program seems to not be working. Not sure if i'm doing something wrong or if it's just not working right.

comments

Christoph680 wrote Jan 31, 2010 at 8:57 PM

Hey ;) Thanks for the bug list!
What exactly do you mean by "the main goal seems not to be working"? Do you mean even if you add custom imagery and bios that the Zune Software doesn't display them? If so, please check the info text at the bottom left of the app's status bar and see if it indicates "Proxy running...".
Also, what kind of error do you receive when changing the proxy settings?

About the other things:
  • Search isn't implemented yet ;) the search bar is just a placeholder. The button to it's left lets you indeed add artists, not search for them ;)
  • Window -> Console isn't implemented yet either
  • The Edit menu will get standard redo/undo/copy/paste functionality in the next release
Best regards,
Philipp

mrfail wrote Feb 1, 2010 at 1:16 AM

Hi,
I think dmoneygspot is trying to say is that even when the program says the proxy is running, adding custom art and biographies doesn't work. For me, it worked perfectly for about 2 seconds, and then stopped working. I'm using Atlas Sound as an example: in its original form it has a short biography and no pictures. Added some art and changed biography, and it worked perfectly. After leaving the bio page and revisiting it, it stopped working and reverted back to its original form. After that, Zune Customs refuses to work at all.

As for changing proxy settings, when clicking on the menu from the "proxy running" button and clicking "proxy settings", the error is "Unable to cast object of type 'System.String' to type 'System.Windows.Forms.IWin32Window'."

Hope that helps

mrfail wrote Feb 1, 2010 at 1:16 AM

Hi,
I think dmoneygspot is trying to say is that even when the program says the proxy is running, adding custom art and biographies doesn't work. For me, it worked perfectly for about 2 seconds, and then stopped working. I'm using Atlas Sound as an example: in its original form it has a short biography and no pictures. Added some art and changed biography, and it worked perfectly. After leaving the bio page and revisiting it, it stopped working and reverted back to its original form. After that, Zune Customs refuses to work at all.

As for changing proxy settings, when clicking on the menu from the "proxy running" button and clicking "proxy settings", the error is "Unable to cast object of type 'System.String' to type 'System.Windows.Forms.IWin32Window'."

Hope that helps

Christoph680 wrote Feb 1, 2010 at 11:21 AM

Hey ;)
I'm sorry, but I can't seem to replicate that specific error. I tried both - debug and release - versions, but it always works for me. I even tried it out with your example "Atlas Sound". You could try to debug it yourself using Visual Basic 2008 Express Edition (http://www.microsoft.com/express/Downloads/#2008-Visual-Basic) and the source code available via SVN and tell me on which line it halts and what the error says.
I'm gonna see if I can set up remote debugging, so you don't have to dl Visual Basic first.

Greets,
Philipp

wrote Feb 3, 2010 at 1:47 PM

wrote Feb 13, 2013 at 8:54 PM